martes, 22 de octubre de 2013

FORMA ORGÀNICA


El segon treball que vam dur a terme en aquesta assignatura va ser transformar una figura natural, en el meu cas una petxina trobada a la platja, en una altre figura completament diferent i orgànica però que recordés a la figura original. Vam treballar amb plastilina blanca ja que és un material fàcil de moldejar i, per tant, de fer la figura corresponent. També vam fer un dossier a on es mostrava els passos que havia seguit en fer la figura amb els seus esbossos. Seguidament us deixo  amb un seguit d'imatges a on podeu veure la figura original i les fases que vaig dur a terme en fer la figura.







CAMISA DE PAPER

Vam començar el curs treballant Peter R. Callesen. L’activitat que vam realitzar consistia en fer que d’un fragment de paper pla, féssim un cos amb volum, com una camisa seguint uns pasos determinats. I aleshores col·locar-hi alguna cosa, també amb volum, amb la qual ens identifiquéssim.





En aquest espai col·locaré totes aquells peces que aniré fent durant el curs a la matèria de Volum més els objectes i els materials necessaris per l'espectacle de final de curs que realitzarem amb els alumnes d'arts escèniques. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario